Wednesday, 9 March 2011

Ololooo~~comel kan??

Assalamualaikum...

Hai korang....
Amacam hari ni??
Harap2 semuanya baek2 je..

Yang tengah keje...keje elok2..
Yang tengah belajar...belajar elok2...
Xmo noti2 taw!!
ALLAH lihat apa yang kita buat!!(╥_╥)

Ok laa...
Mesti ade dikalangan korang2 ni yang tengah feeling2 xbest kan..
Disebabkan atas rasa keperihatinan sesame manusia...eceh!!
Meh sini meh..

Kite rehat2kan minda sat ok...
Kite gembira2kan hati2 kite saaaampai jadi best!!
Yang xbest tu buang jauh2 okeh..

Jom kita layan video somel ni!! Weeeee~~~~~~~~~


Comel kan??kan??kan??
Hopefully..dis video make u hepi..(✿◠‿◠)

"Hati yang gembira boleh diwajahkan dengan wajah yang gembira…….
Tetapi wajah yang gembira tidak semestinya mempunyai hati yang gembira….."

Ok...renung2kan..
Senyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum selalu..(^_-)p!s

p/s : Update dari PC cik Lucky Lia.. Terkial2 plak nak tekan keyboard n mouse..Hee~~~

NaNa(^_^)v
Comments
6 Comments

6 budak baik sudi komen:

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

cinonex datng sini dengn wajah tersenyum..hati menangs sape tau kan,hehe..comel jea meow tu walaupun cinonex bukn la peminat kucing sejati =..rasa nak tenyeh2 jea boleh tak??

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

kembali tersenyum..heheee~
Dalam hati hanya tuhan je yg tahu...:)

hep3..
cinonex ni...
sebelum die tenyeh2 meooww...
meh cni nana tenyeh die dulu...hihi..

FurBall said... [Reply to comment]

tak comey//ehehehe..tak pat tgok pon..nnt2 lah kalu ad kesempatan lg..mwuu..benci lah asek kena blog jew wifi nih..hohoo..anyway..

bila kita bersedih tp ttp senyum..org disekeliling kita pon rasa tng n gembira.bila kita tau org tuh gembira kita pon memberi sedikit ketenangan dan kegembiraan kat hati kita yg sedang bersedih~_~

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

hehehe...sabar2..
wifi free??
kalau benda free memang la camtuu...:p
nnt tngok video meeoww ni k..:D

furball pon pandai berkata2 ye..
setuju2...

Walau ap2 pon terjasi...
yg pntg redha & rahmat-Nya sentiasa ada ngan kite..Amiin..;)

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

cinonex selalu datng buat semak kat sini..hehe

oo ada hati nak tenyeh2 kite yea..cinonex rasa hapy dan gumbira ari ni sebabnye cinonex menang loteri..ok tipu..sebab die cinonex dapat penganti baru..ok yg ni pun tipu jugak..haha

sebabnye cinonex dah khatam blog nunalinunalif ni ha..baru berkesemptn nak abiskan bace entry..horeyyyyyyyyyy

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Maen tipu2 plak eh...
memang nak kna cinonex ni...dush3x..hehehe..

WOw!!
sampai khatam??
mekaseh Cinonex..
very apreciate it...;)

Sudah terbukti..
Cinonex bukan silent reader blog somot ni...
Kalau die dtg mesti die wat bising..
i loike!!hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...