Monday, 17 October 2016

KEK BELACAN

Assalamualaikum. Pagi!

Macam biasa la pepagi Mama dah masuk dapo 😄

Muhammad pon ikut sama.

"Mama nak kek. Kek sedap"

Sambil Mama dok mengemas, Muhammad Uwais nak kek pulak dah. Mintak kek sambil tunjuk bekas belacan.

"Ni belacan. Bukan kek."

"Nak kek. Nak tu. Nak tu"

Mama pon bukak la bekas sambil ulang ni belacan 😁

Dengan pantas dia ambik seketul. Terus ngaap! Sambil jalan ke hall dengan happy nya.

"Sedap ke"

Terkebil² dia sambil mengunyah. Mama mintak luahkan.

Terkebil² lagi sambil kata "Mama, masam"

😂😂😂

Sunday, 16 October 2016

Selepas Hampir Setahun!

Assalamualaikum,

Serius dah hampir setahun tak menulis apa kat blog ni.

Agak² followers yang ada ni aktif lagi tak?

Haish, Bukan takat sawang dah. Hutan belantara dah rasanya blog ni. Sabor jelah! hoho

InsyaAllah, akan datang saya akan kembali berblog.

Sungguh ke? InsyaAllah.

Tapi ambik masa sikit sebab nak kasiiiii tukar segala. Doakan ye!

Nak cari kawan² blogger yang hebat! 

Saturday, 24 October 2015

NASI DAGING UTARA | PUTRAJAYA

 ...السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 ♥بسم الله الرحمن الرحيم♥

Astaghfirullah! Dah setahun lebih tak update blog.. hahahahaadoii la..

Busy beno gayanyer yee..

Sebenonye ada entry yang tersimpan rapi tak dipost2, masa tu Uwais baru 8m.. kihkihkih! Sekarang Alhamdulillah, Uwais dah 1 tahun 1 bulan dan 20 hari. Alhamdulillah..

Hari ni terasa nak menaip, so layankan je laa..

Alhamdulillah, sekarang dok carik rezeki bisnes delivery food area Cyberjaya, Putrajaya & kawasan2 berhampiran. Order dari KL pon kami terima jugak, ikut keadaan & haruslah ada kuantiti ye tak? Signature menu kami NASI DAGING UTARA CICAH AYAQ ASAM!


Untuk menu nasik berlauk kami baru start dalam sebulan ni. Masih tateh2 lagi, banyak lagi kena belajar & perbaiki. Cayok2!

Nasi Daging Utara | Signature menu







Jangan malu jangan segan LIKE & SHARE fb kami 👇
Follow IG ➡nasi.daging.utara
Follow Twitter ➡ns.daging.utara

Teringat la kat Mesir dulu suka la masak memasak. Lagi2 time nak raya, pastu time lepas imtihan, kira terapi gitu..

Sekarang agak mencabar jugak sebab dok risau orang makan tak sedap!  hehee.. Apa2 pon cuba yang terbaik, masak dari hati masak with iman katanyerrr.. 😄

Ramai customer bagi feedback yang positif & bagi komen2 membina kat kami. Alhamdulillah 😆 Kalau tak sedap kata tak sedap, insyaAllah kami perbaiki. Kalau sedap apa lagi, rekemen la kat kawan2 😉

Ok lah, jangan lupa jenguk2 IG @nasi.daging.utara & FACEBOOK kami!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...