Tuesday, 15 March 2011

Dalam Mihrab Cinta♥

Assalamualaikum...

Moning all..
Wah!!Pepagi dah update blog..

Ape2 pon semoga hari ini lebih baik dari semalam..
Keje elok2...
Belajar elok2..
Xmo noty2 okeh...Hee~~

Ok2..Jom kite layan lagu ni jap...
Lirik & lagu yang best!!
'
'
'
'

Lagu ni khas untuk Best Fren Nana..
Khas untuk Nana jugak lah..hehehe..
Untuk korang jugak...:D

Hmm...tingat Best fren Nana..
Semalam baru koling2...sedih laaa...huhu..
Semoga dia tabah menghadapi ujian...
Waktu Nana diuji..frust menonggeng sebab patah hati..
Selain family..Dia lah yang banyak bagi semangat kat Nana...

Dan bila tiba masa die di uji...
Die sendiri tiada kekuatan untuk menghadapi...:(

Bersabarlah...
Mencintai tidak semsestinya memiliki...
Cintalah pada yang selayaknya...:)
Semoga kebahagiaan milik kamu satu hari nanti wahai sahabat...
Aku sayang ko!!


Cintailah Dia hanya kerana ALLAH
Andai kamu mencintainya kerana kebaikannya
pasti kamu akan kecewa dengan satu keburukannya...

Cintailah Dia hanya kerana ALLAH
Janganlah kerana kecantikannya,
Kerana kecantikannya pasti dimamah usia...

Sayangi & cintailah sesiapa pun hanya kerana ALLAH

p/s :Biar saya sendiri...

Hanya terus berdoa...
"Ya Allah jadikanlah hamba-Mu ini menyintai orang yang beriman
dan jadikanlah orang yang beriman menyintaiku"amiin...

Berbahagialah kamu..=)

NaNa(^_^)v
Comments
8 Comments

8 budak baik sudi komen:

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

cakkk..cinonex selalu kacau nana kan..

tak nak tujukan lagu ni untuk cinonex gak ke..=p..aii ramai sungguh org yg patah hati sekarang ni..dunia2..senyumlah sahabat =)

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Heheee..xpe2..
cinonex kacau pnuh sopan santun...:p

Opsss..
Ok2..
Nana tujukan lagu tu untuk cinonex jugak...
suke??suke x??hehee~~

betul2..
dunia je sume tuu kan..hee~~
senyum sokmo...=)

cinonex sht??
watpe je??

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

hikhik..tapi kat opis ni line tenet,nanti blk umah cinonex dengar yea..


yeaaaa ade org bagi lagu,haha..aah dunia jea..tahan la sikit kalau nak nikmat di sana nanti..


sihat jea..tengh buat keje,ari ni buat 3 kerja dalam 1 mase..teror x cinonex?? sian kite kerja sorang2 kawan cuti 3 hari..

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Ooo...xpe2..
Nnt balik dgr ye..=)

InsyaALLAH..sabar selaluu..
Nana dah bagi lagu tuu..
Mesti cinonex senyum2 sambil wat keje kan..kan...hehehe

Bagus la kalau sihat..
Wah..hebat sungguh ye kamu cinonex..
Xpe2..tolong kawan2 kan..
InsyaALLAH..
nnt murah rezeki cinonex..

Keje elok2 ye cinonex...

amie... said... [Reply to comment]

wutwut.....aiyayaya....
hmmm...ko kem slm dye eak...
ckp kt dye sabo la...huhuhu...
aku pn sedeyh gk....agagaga.... =(

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Baek2..
Alaaa..ko sedih nape kak??
bukan ko rindu2an ke??hehehee~~

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

dah dgr dah lagu tu =)

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Hee~~
hayatilah...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...