Friday, 21 January 2011

-SEPTEMBER-

Assalamualaikum...

"Orang yang cemerlang datangnya dari
hati & fikiran yang terbuka...Ingat yee~~"

Kepada mereka2 yang lahir pada bulan September...
Adakah anda tahu rahsia bulan September???
Ada apa pada bulan September???
Jeng3x
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
Rahsia pertama
25 september 1987 = Hari jadi Nana lah!!

Rahsia kedua


Rahsia Ketiga
25 September 2011
Genaplah usia Nana  _ _ tahun
[Sila isi tempat kosong]
ngade!!

p/s : Mungkin sekadar kajian,ramalan & survey dari orang ramai..
Tapi ada juga diantara 'Rahsia2' ituuu terkena dengan batang hidung sendiri...Pis(^_^)v

NaNa(^_^)V
Comments
9 Comments

9 budak baik sudi komen:

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

waa boleh jadi geng cinonex la ni..macm mane boleh lahir,same bulan sama tahun ni..cume date lahir jea yg lain..hehe =p

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

waaa..yeke??
bole2..kite jd geng september...:D

kalau sane date nesti bole selebret sesame..hehehee...:p

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

alaa nak seleb same pun buleh ape..bukan jauh pun..cinonex tua hari ckit jea..=p

tapi kan selama hampir 24 tahun tak pernah sekali pun sambut cukup sekadar wish dan doa untuk diri sendiri jea..hehe kesian kite macam terpinggir jea..( saje nak buat ayat sedey sikit kot2 ada org pujuk..haha )

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Nasib cinonex ag tua..hehee
27.9 ey??

24tahun da kite ek...hehehe..
ingtakan 14thn...:p

Alaaahaii...
nnt kite selebret sesame eh..hehehe..
Nana pon besa sambut ngan family or kwn2 je..
Konon2 mcm spesel day gitu..
hari2 laen pon spesel jugak kan..:D

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

kalau 27.9 dah tentu la cinonex lg muda.hehe..cinonex tua 12 ari dengn nana..

aah la trase dah membesar rupnya..seronok time umor tu x yah fikir pape tak ada mslh pun kan..

alahai tak pernah2 org ajk selebrate ..haha

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

eh2..nak taip 17/9..27 lak..
sori2..

haaa...14/9 kan..
ni nana da ajak selebret..
kire dah pernah la tuu...
hehee..

ape2 pon yg pntg..
saling mendoakan semoga umur kita bertambah dengan mentaati ALLAH..:)

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

cinonex lahir 13/9

waa terharunye ade org ajak..pertama kali ni..rase nak nagis guling2 jea..ok tipu terover plak..hehe

yea insyallah..untuk nana juga =)

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

huhuu...sori2..salah ag plak..:p

alaa..thn ni mst besday nana kat egypt..
go to Egypt cinonex!!hehehee..

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

hehe..x pea..
insyallah kalau ada duit lebey nanti cinonex sampai..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...