Sunday, 23 January 2011

JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI

Assalamualaikum...

Ntah mengapa jari ini memanggil2 utk menjoin segmen En Ben..
Mungkin kerana dorongan dr kwn & juga kemengada2an diri sendiri utk join!!ahaks..
Walopon header ini tidak secanggeh & selawo mane pon..
Sesaje je nak join..

Ok lets see ape yang perlu Nana selesaikan untuk melayakkan Nana menjoin segmen ini :

1. Letak banner En Ben...Tadaaa~~~ Boleh klik utk terjah segmnen ini...




2.Sapa yang buat header tersebut : Saya empunya blog yang buat sendiri..Tiada suruhan & upahan dari mane2 pihak lain..

3.Perisian yang digunakan : Adobe photoshop

4.Maksud header tersebut : Maksud header sy just simple but very meaningful" Blog saye,sayelah yang punye!!"

5.Jangkamasa yang diambil buat header itu : Dalam 15-20 menet..

6.Header blog lain yang anda suka tengok : header yang santek2 & suke tengok!!
http://wanhazel.blogspot.com/
http://irinenadia.blogspot.com/
http://manismanismasam.blogspot.com/
& banyak2 lagi!!

p/s : Kak Amie... ko sek soh aku join segmen Ben Ashaari kan...tengok2,aku dah join daa..Jom join jom!!

NaNa(^_^)v
Comments
8 Comments

8 budak baik sudi komen:

Lulu caldina said... [Reply to comment]

jom santai..good luck untuk header tu yer

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

yup...
tq ya!!
just sesuke join..:D

Iryd and Pitt's little diary said... [Reply to comment]

hi..gud luck..follow here

aku_azreen said... [Reply to comment]

gud luck...nice header!!

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Thanks uols...;)

Mr sukahatiaku said... [Reply to comment]

Hey, awesome header. Nice blog btw

Jeely jelly said... [Reply to comment]

huhu.. blog saye.. saye yg punye juge :)

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Mr sukahatiaku : Thanks ya..just simple header..:D

Jeely jelly : Ya!! Blog kamu, kamu yang punye..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...