Friday, 22 April 2011

Sale! Sale! Sale!

Assalamualaikum...

Salam saiyyidul ayyam..
Salam penghulu segala hari...

Okeh..Sedia maklum esok Sabtu Ahad kompem korang bercuti sakan..
Ape planning hujung minggu??
Hmmm,nana macam biasa lah...hujung minggu ade kelas..
Walopon kehadiran tak wajib..
Tapi keberkatan ilmu ada disitu!!

Haaa...korang hujung2 minggu ni mesti dok kuar jejalan kan...
Yang kak long,kak ngah,kak cik tu mesti tak lepas peluang nak bersoping2 hujung minggu ni..
Lagi2 la kalau ade sale! i like...ekekeee...

Tajuk entry bukan sebab ade jualan penghabisan stok disini ye!hehee~~

Tapi..
Cuba tengok video iklan ni dulu...

Korang pernah tengok iklan macam ni kat Malaysia tak??
Rasa macam tak pernah tengok je..
Kalau sesape tahu ada..share lah..

'
'
'
Macam tak biasa je soping2 kan...
Jangan disebabkan dek kerana syoooooooooooook sangat soping..
Tak hengat dah ada perkara yang WAJIB kita perlu laksanakan!
Sama dengan je yang menaip ni pon!

Kalau keluar dengan kawan2 tu..
Sama2 la ingat2kan ye..
Kata nak kawan dunia akhirat kan..kan??

Kalau kat Mesir ni kan...
 Bila masuk je waktu solat..
Kebiasaannye nmpk la sign board mcm ni kat pintu kedai..
-Gambar ikhsan Abg Google-

Okeh...
Cuba korang tengok yang ni jugak...
'
'
'
Sesuei untuk kaki maen PS2 atau sewaktu dengannya lah..

Ooopsss tak lupa jugak kepada Kaki blogger...
Kaki blogwalking dan segala kaki..
Dan lebih2 lagi buat diri sendiri yang menaip ni..
Bila dah dengar azan tu..bawak2 la pergi solat dulu ye!!

p/s: Cerita dari Malaysia..
Mak ckp Auni Shatira da g sekolah!!hehee...Rindu dak Acam tu...huhuu~~

NaNa(^_^)v
Comments
8 Comments

8 budak baik sudi komen:

DaNg aNuM said... [Reply to comment]

thanks ea..ingatkan..moga bercuti di PD sok aku senantiase beringat..hhehehehe..jom p PD..

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Sama2...

Anuuuuum!!
Saje la tu nak jeleskan aku..hehee..
kemain nak g bercuti ye..
Hati2!!have a nice holiday~~

alien said... [Reply to comment]

sale2
soping2
jgn lupe menyimpan
hehehe

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Alien..;)
Ahaaa..pesanan yang bagus jugak tu!

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

esok cinonex blk kmpung..bestnyeeeeeeeeeee

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Hati2 balik kampung tuu Cinonex~~~
Nak ikut!!huhuuwaaaaaaaaa....

pinqy taraturuu said... [Reply to comment]

thanx 4 d info~

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

pinqy taraturuu :
welcome!
Sharing is caring...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...