Wednesday, 13 April 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

Assalamualaikum...

Contest...contest...contest..
Nak menjoin contest plak..
Da lame sebenarnye entry ni terperam kat draft..
Nasib la terpasan!!
Dan lebih berbernasib baek contest ni belum expired lg!!

Sesape ade kucing somel2 jom join!!
Korang bole terjah blog Interactive Multimedia..
Segala terma dan syarat bole rujuk kat entry
Contest Kucing Paling Comel  okeh..;)


Macam biasalah kan..
Gambar TuAh akan dipertaruhkan...hehee~~
Sebab TuAh kan jantan yang comel!!
dan...jambu sket..hahaa..
'
'
Seliper yang sepah2 tu... 
TuAh punye kerja taw!!
Dia dah wat sepah...dok rileks bersandar plak...
gewaaaaam ngan budak sekor ni!!

Lagi!
'
'
'
Agak kurang sopan kan??
Tp tetap somel...hehehe..

Nak tengok gambar TuAh lagi??
korang sudi2kan lah LIKE page TuAh okeh!!

Opss...
sebelum terlupa....
Nak tag 3 orang ni :

Kak Amie
Anum
Izan
 
**Pemenang akan menerima RM50 
berdasarkan gambar kucing mereka yang paling comel!! 
-kata penganjur contest-


Kot la ade rezeki TuAh kan..hee~~


p/s : Huuuu~~~~hari ni tersangatlah sejuk...
Dok dalam umah macam dok dalam peti ais..
dan TuAh sedap tidoooo je..

'ala kulli hal...Alhamdulillah...:)
NaNa(^_^)v

Comments
7 Comments

7 budak baik sudi komen:

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

ade can ke tuah tu??tang mane comel nye..hehe

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

hehee...ade can kot!!
mata die..pipi die..pewot die..
sume comel kat TuAh tu..hehe..:p

DaNg aNuM said... [Reply to comment]

alamak nana..tak ade lak aku kucing yang nak dipertaruhkan..lau ade pun kompom2 lah dah kalah dengan kucing ko tu..huhuhu

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Ehehee..ko rembat je la pic kucing jiran ko ke...:p

DaNg aNuM said... [Reply to comment]

masaalahnyer..kucing die pun tak leh lawan kucing ko..hhahahah..

apisv2 said... [Reply to comment]

terima kasih sbb join contest ni;)
goodluck;D

apisv2.com

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

same2..heheee..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...