Sunday, 24 April 2011

Resipi 6 : Apam Polka Dot

Assalamualaikum...

Salam hujung minggu wat warga Malaysia...
Dan selamat bercuti jugak kpd warga2 Mesir...

Hehee...hari ni bangun pagi sarapan Apam Dot2 lagi!!
Ahaa...disebabkan semalam exited sangat nak mengupload pic apam dot2...
Bole tengok kat entry Resipi 5 : Apam Polka Dot..
Sume gambar2 Apam Dot2 yang dah siap je Nana upload...

Dan...
Ade Pok Cik sorang ni xcaye~~~~
Cet!!..
hehee...
OooOoo..mahukan bukti ya??
Ini die...hehee...
'
'
'
Adunan yang sudah siap dibancuh...
Sori2..bahan2 terlupa nak snap!
Exited punye pasal..:p
'
'
'

Ok..ni plak adunan yang sudah dibahagi2kan...
Ikut sukati korang nak color ape..
Kat umah kami ade color ni je..
Hmmm,Nana nak color biru..
Tapi tak ada...
Nasib tak guna nila...hehee..

Pas tu masukkan dalam piping beg...
Kitorang guna plastik je..
Senang utk piping kan adunan tu dalam cup nnt...
'
'
'

Tu Cik Amie yang tolong pegang~~

Siap sedia utk dikukus~~~
'
'
'

Tadaaa~~Omey kan??
Ini yang 1st round...
'
'
'


Sementara tunggu yang dalam pengukus siap...
Kami pon siap2 lah buh dlm cup n wat dot2...
Ada yg somot2 sbb dah penat..hihihi..
'
'
'
Fuuuh~~~Sampai kol 1pagi taw nak menyiapkan ni
'
'
'

Selamat menjamu mata~~~hehee...

p/s: Hari ni projek komeh mengomeh...

NaNa(^_^)v
Comments
5 Comments

5 budak baik sudi komen:

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

mase lagi kepercayaan tu 50 50..mane ada muka nana tgh buat tu ha..ntah2 org punya tu ha..kurang2 nana jadi la model jap..


banyok benooo ngomen nye..hikhik..jngn mare yea combi =p

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

@cinonex coreyan
Eee....budak buntat sowang ni kan..
xbole la nk upload ngn pic nana skali...
xbole2...:p

Buntat memang...grrrr~~~

aishahumairah said... [Reply to comment]

comelnyaaaa....shuke3~

aishahumairah said... [Reply to comment]

comelnya apam nana ni....shuke~

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

@aishahumairah
heheee...somelkan..
try la wat aisha..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...