Monday, 18 April 2011

100% cintaku...:p

Assalamualaikum...

Fuuuh~~~penat lahai mengomeh stok2 barang dari Malaysia..
Punyelah banyak melambak2 da bole bukak koperasi gamaknye...hehee..

Ok2...ni entry nak cepat..
Ngantok sangat dah!!
Sok pagi ade kuliah weh....

Bukan ape..
cuma...cuma...
Malulah nak bg tahu...hahaa..

Sebenarnyeee....
memang da start countdown..
98
'
'
'
'

99
'
'
'
'

100!!
'
'
'
'

Tahu2...
Korang lagi hebat...
Dah beriban2 followers...hehehe...

Walopon dah 2 taon blog ni wujud tp baru berjaya dpt 100 followers...ekekee..
Tapi ape Nana kesah...
Ade orang bace ke xde orang bace ke...
Janji suka suki jari kite lah nak ketok2 kibod kite..hehe

Ape2 pon..
TERIMA KASIH sangat2 bagi mereka2
yang sudi follow memolow blog somot ni..

TERIMA KASIH kepada Cik Lucky Lia yang kenalkan Nana ngan dunia blogging
Walopon sekarang die sungguh tidak hiraukan blog usang die tuh!!

TERIMA KASIH kepada yang sudi2 singgah tanpa mengfollow...
Xpe2,kadang2 Nana pon mcm tu..haha,jujur btol!

TERIMA KASIH kepada yang sudi baca2 entry yang ntah hape2..

TERIMA KASIH kepada yang sudi komen mengomen...

TERIMA KASIH sangat2!!

Untuk followerz yang ke 100!!
Gigirl nampaknye...
Empunya blog ZARETH ATIKA RADZI...
Kite follow awk semula ye...:)

**Tunggu la followers ke 1000 baru Nana bagi hadiah best2!!InsyaALLAH...:p

Ooopss...tak lupa...
Tengok la page pesbuk si budak berTuAh tuuu~~
Sebok jee..hehehe
Terkebetulan same2 plak angkanya...100!!
Sehati sejiwa la kite TuAh!!Mmmuuaah~~
TERIMA KASIH untuk semua yang sudi LIKE page TuAh ye!!
Meeoow...meoowww...meeowww~~~~

TERIMA KASIH
SYUKRAN JAZILAN
THANK YOU!!


p/s: Agak menggeletek hati jugak lah tajuk entry ni...eeewww~~~

NaNa(^_^)v
Comments
5 Comments

5 budak baik sudi komen:

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

waaa..senior blogger la ni..tunjuk ajar ku sifuuu..hehe

ZarethAtiqa said... [Reply to comment]

Hahaha laa yeke yg 100! baru perasan~! tahniah ^^, sy baru je telibat ngn blog ni, thanks sudi follow back! heheh! congrat again ^^,

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Cinonex....
da berzaman tok kaduk dah blog ni..hahaa
tp kite xhebat mcm org tu pon..
Beriban2 da pengikut2 blog die..hehee..

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

ZarethAtiqa: Hehee...thanks2..;)

dhilla nazli said... [Reply to comment]

ahaa... gu2,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...