Wednesday, 27 April 2011

Contest Love Song

...السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hohooi orang sebelah...
Ada Mak Cik bilik sebelah ni haaa...
Amboiiit...kate kite bising2 kat shoutbox die plak ye...
Memang harus bising pon...Blog orang sebelah tu dah bersawang daa~~hehee

Kemain layan jiwang sesowang plak kat sebelah tu eh...
Pastu sesuke hati ajak kite join sekali...:p

Ekceli Kak Amie dengan misi ala2 membalas dendam nye suh NaNa join contest!!hehee..
Agak mencabar jugak lah contest ni...keh3x...

CONTEST LOVE SONGS!!

Adeh..Mane la kite layan lagu chentaaaa~~~ nampak beno nipunye..ehehee...

Ok2,bagi yang berminat nak join...
Boleh klik CONTEST LOVE SONGS..
Almaklumlah kalau contest2 ni tak lepas dari syarat2nye kan...
So...Layankan je segala terma & syarat2 nye seperti berikut :

1.Nana da follow Cik Strawberry.. tp tak follow pon xpe..:D

2.Copy banner & letak link..sudah!!

3.Ni dia lagu chenta..
Chenta la sangat!hehee..

Ekceli cute2 la lagu ni taw♥
Ape yang cute tak tahulah...heheee..:p
Lirik die pon besh♥
Dude Herlino feat Asmirandah-Bunga bunga cinta-

4.Nana nak tag Cik Anum...
Walopon lagu kat blog die lagu ni..
Tp tak kire,Nana shuke lagu ni jgk taw....
Dan....nana join dulu!!Weeee~~ 

5.Lastly...Jangan lupa tinggalkan link entry kat sini okeh!!

Aiwah~~Khalas!!

p/s: Kak Amie...lagu centa ko wat aku sentap hati mak nak!!..hehee..:p

NaNa(^_^)v
Comments
8 Comments

8 budak baik sudi komen:

amie... said... [Reply to comment]

bagus2.....

uittt....aku tak taw pn....jgn la sentap....naseb aku tak lg 1....mesti lg ko sentap.....huhuhu......

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

@amie...
jgn macam2 haa...hehee...:p

DaNg aNuM said... [Reply to comment]

alamak!!!cam ne bertanding...ade orang amik lagu aku..hhahahhaha...sokong nana!!!!go..go..go...chewah...

MaIzUrA said... [Reply to comment]

Thank You Sudi Join My Contest Love Song. Sila Semak Nama Kamu Ya.Good Luck

アヌム ちゃん~~ said... [Reply to comment]

Salam.jalan2 sini^^ nice blog :)
rajin2 lawat saya @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ arigatou~

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

@DaNg aNuM

hehee...join2...
ko g cari lagu centa laen!!...:D

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

@MaIzUrA
Welcome sis~~
Okeh...link kite da ada dlm list!!TQ

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

@アヌム ちゃん~~
Wslm...TQ..
Okeh..nnt kite jalan2 kat tmpt kamu..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...