Thursday, 12 May 2011

Paling rajin~~

...السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
♥بسم الله الرحمن الرحيم♥

Entry paling rajin~~ehehe...
Sehat ke semua??
Huhuhuu~~ dah mula la bermalas2an nak update blog..
Ekceli bukan malas la...xde idea nak stori mori ape..

Memandangkan minggu ni agak 'busy'...
Kelas2 tutorial sudah mula beroperasi!
Pagi petang mesti pergi~~
Yeah~~ semangat2 untuk imtihan yang bakal menyusul tak lama lagi...

Ok la...tak mau bebel panjang..
Pesanan untuk diri sendiri terutamanya & sahabat2 tersayang..
Sama2 kita tajdid niat 'Belajar kerana ALLAH'
Mudah2an ilmu yang kita ada ini bermanfaat untuk diri sendiri & dapat disampaikan kepada org lain jugak~~

Tanpa segan silunye..
Kita semua bersaudara~~
Mintak doa dari kalian agar dipermudahkan segala urusan Nana & sahabat2 yang berjuang dibumi Mesir ini~~

Saya Budak Kurang Rajin~~ Tangan didada mata hitam keatas~~

Take care everybody!!
Semoga kite semua sentiasa dalam jagaan & peliharaan ALLAH...

p/s: Rindu Baitullah~~

NaNa(^_^)v
Comments
6 Comments

6 budak baik sudi komen:

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

pic macam nak terkam buntat..hehe

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

@cinonex coreyan
Haaa...takut tak??takut tak??=p

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

mpic macm nak terkam cinonex jea..haha

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

@cinonex coreyan
Grrr~~~takut x?takut x?ehehe..:p

DaNg aNuM said... [Reply to comment]

na..aku dapat imagine cam ne ar muke ko time letak tangan sambil mate hitam ke atas...kompom cantik...(letak tangan sambil mate hitam ke atas )..hahahahaahah

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

@DaNg aNuM
Haha...ikhlas nye pujian ko num...
(tgn didada mata hitam ke ats)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...