Saturday, 7 May 2011

Hari-Hari Hari Ibu♥

...السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
♥بسم الله الرحمن الرحيم♥

Happy Mother's Day to My L♥vely 'Emak'...
"Ya ALLAH,ampunilah segala dosaku & dosa kedua ibu bapaku,Kasihanilah mereka sepertimana mereka mengasihiku sejak kecil lagi..Amiin Ya Arhamar Rohimeen.."

Memandangkan hari jumaat yang mulia ni cuti..
Duduk rumah tak ade wat ape..
Maka,dengan agak rajin nye...
Nana pon try2 la wat Red Velvet Cake..

Dah lama dah nak cuba buat..
Tapi tahap kerajinan tu kadang2 turun naek kan...adeh!
So, sempena Hari Ibu ni...
Tanpa segan silunye...Da making of Red Velvet Cake~~

Sesiapa nak cuba resipi ni bolek klik >> Kek Baldu Merah(ni resipi yang nana cuba)
Kat sini pon ade >> Red Velvet Cake
^
^
**Korang kaji selidik la resipi2 diatas ye..

Jeng3x...
Ini lah hasilnye~~~
'
'
'
'
Ini hasil yang sudah siap~~
Housemate suruh conteng2 sket...
Somot lah...ehehe..

Happy Mom's Day~~

Dah menjadi kewajipan plak budak berTuah ni jadi model..:p
Tuah ngan muka ngantoknye..
Tapi layankan je tuan die ni haa..heheee..

Good Meoow~~
Say cheese!

Yeeah~~
Ekceli untuk lebih sedap kena sabar nak makan kek ni..
Biar dia dalam fridge sehari semalam...Wah!
Baru rasa die lebih mengancam!!
Disebabkan masing2 tak sabar nak rasa kan...
Takpe2...kite try potong 1 slice untuk rasa...
Bole tahan~~Nyummy2..

Huhuu~~
Tapi agak tak best la..
Color kek tak bape nak merah mak ngah~
Sebab stok color merah tinggal sikit je...Ishk!
Ape pon...Layaaaan je lah~~

Thank you Allah for my mother...
Who brought me to this world..
Taught me how to be strong...
 Prays so I prosper...
L♥ve u so much Mak~~
Mudah2an kita sekeluarga sentiasa dalam rahmat & redha ALLAH...
Amiin Ya Arhamar Rohimeen...

NaNa(^_^)v
Comments
4 Comments

4 budak baik sudi komen:

Shafiq Hashim said... [Reply to comment]

Selamat hari ibu buat ibu mu..

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

@Shafiq Hashim
Thanks...:)

**::CIKNUURUL::** said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhhh,red velvet!,.siyes,suke,.sdap kn?,.ermm,nnti CN nk try buat jgk la,.hehe,.slmt hri ibu,.

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

@**::CIKNUURUL::**
Yup!
tp..1st time buat kan..
So xde la hebat mana rasenye...ehehe..

try n error~~ehehee..
Buat la CN...senang je..

Slmt hari ibu jgk ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...