Tuesday, 12 July 2011

Save The Date : Tuah & Princess ♥

...السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 ♥بسم الله الرحمن الرحيم♥

Save The Date : Tuah & Princess 11 July 2011


Alhamdulillah...
"Princess" bersama tuannya telah selamat tiba di Alexandria tengah hari waktu Egypt hari ini selepas bermusafir dari Cairo.

Tuan "Princess" akan pulang bercuti ke Malaysia tak lama lagi, maka setelah berbincang & mendapat kata sepakat, Nana & housemate telah bersetuju untuk menjaga "Princess" dalam tempoh lebih kurang 4 bulan.
Oh! kompem selepas 4 bulan "Princess" tak nak ikut Tuan die balik Cairo..hihi..

Tuah & Princess <3

Excited! Bila Tuah dapat kawan gigirl..
Sekarang mereka masih dalam tempoh berkenal2an..
Tuah ikut kemana saja Princess pergi.. Tapi sekadar mengekor dari jauh..
Mungkin ini yang dinamakan MALU-MALU KUCING... meooww~~ :p

Tuah agak emosi, mungkin selama ni jarang sangat bersosial dengan kucing-kucing lain.
Mengikut kata tuan "Princess", mungkin dalam tempoh 2-3 hari mereka ok la tu.

InsyALLAH,kami jaga "Princess" baek2 & semampu yang boleh..
"Princess" good girl :)

Ok, mahu layan gambar-gambar Tuah & Princess lagi? klik sini :)

p/s : Bersiap sedia je la kemera nak rakam aksi 2 ekor somel ni.. Yeppi!!

NaNa(^_^)v
Comments
10 Comments

10 budak baik sudi komen:

E n t o y C a i r o said... [Reply to comment]

hahaha
so funny tgk dua2 belaan anda kini..

si tuah tgh sedap usha tu..hehe
cool je princess tu..haha...

anyway..semoga cik nana berbahagia dgn dua peneman hidup di kota alexandria..

nanti klw beranak...habaq awal2 naaa..hahaha

NunAlifNunAlif said... [Reply to comment]

@E n t o y C a i r o
Cute kaaan...

Thanks Entoy... hepi sangat!
Mereka buat sy selalu tersenyum~~~

Wah2..nak booking baby kitten ke..hehe..
InsyALLAH,kalau menjadi la..ekeke..:p

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

malu-malu pulak si tuah ni. hahaha.. semoga mereka hepi bersama. tau2 balik cairo nti si princess dpt anak. hihihi..

NunAlifNunAlif said... [Reply to comment]

@ASaDa RyutaRo
Malu-malu meooww~~

InsyALLAH, ada rezeki dpt la baby kitten dari pwincess ngan Tuah...:'>

akmaL said... [Reply to comment]

kiutnye meow nih :D

NunAlifNunAlif said... [Reply to comment]

@akmaL
Hehe...kiutkan...TQ :)

.:naqib saad:. said... [Reply to comment]

WAH. bertuah lah tuah. bila tuah nak kahwin ni? haha

ciknamr said... [Reply to comment]

wahhh comel2 aje.. hee suka2!!
^_^

NunAlifNunAlif said... [Reply to comment]

@.:naqib saad:.
Hehee...Dalam proses berkenal2an lg..
tp Tuah tak henti2 usaha nak tackle Princess...hihi..

NunAlifNunAlif said... [Reply to comment]

@ciknamr
Hehe...TQ2...
Sila 'SUKA' page Tuah kat pesbuk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...