Wednesday, 23 February 2011

Muka saya & kawan2 masuk TV!!

Assalamualaikum...

Salam mesra & senyuman manis Nana ukirkan buat korang sume..Cewaahh~~

Ekceli masih di KL lagi...
Kasihan Cik Lucky Lia kena masuk hospital...
Waiting list punye pasal utk operate gigi...
Semalam die dpt kol dr hospital kol 11pg
Then,serta merta kena report kol 1 t/hr..
Bergegas la kami ke hospital..

Cik Lucky Lia kena dok wad plak..huhuhu..
Lebih kasihan lagi Nana tak dibenarkan utk teman...
Waktu melawat je bole...
Menggelabah la die..takut nak kena belah2..takut kena tinggal sorg2..
Tapi...Bob ade temankan..Hee~~


InsyaALLAH..kol 8pg td operate & kalau ok ptg or esok bole kuar hospital..
Mudah2an cepat sembuh ye cik Lucky Lia..

*****************************************

Ok2..Nana nak share ni..
Nak kate cite ni dah lapuk..
Tak sangat lah..
Cite mase setibanye ke tanah air pada 11/02/2011..

OoOpss..Jangan marah ngan tajuk entry tuu...hehehe
Bukannye masuk TV pon..heeee~~
Just ada insan baek hati upload video kat youtube..
Dan terkebetulan muka Nana & kawan2 terselit skali..

'
'
'
'
'
'
tadaaaa~~~~~

02:28 : 
Calon terawal diantara geng2 Nana..
Yun & Yat,2 beradik merah mak ngah.. kemain!

02:56 : 
Yaya(tdg biwu ngah dukung Nini)...tunggu Nana..Hee~~

07:54 :  
Kak Amie sudah muncul.. Mumey n da geng juga ada disitu...

08:14 : 
Yaya &Nini lagi..walopon bayang2..kat cermen tuu..hehehe..Nini tunggu nana nana nanaaa~~~~

08:21 :
Yeeaah..disitu kemunculan & kepulangan budak baik ke Tanah air terchentaa..:p

08:34 :
Bee smile pun sudah muncul...hee~~

Zima je xnampak..invisible katanye..:p

**sila rujuk pada minit yang di 'highlight'kan..:D

p/s : Ada hikmah Nana balik Malaysia..dapat la teman Cik Lucky Lia kat hospital..
Pas tu mesti kena layan ngade2 die tuh..:p

NaNa(^_^)
Comments
5 Comments

5 budak baik sudi komen:

Cik Yana said... [Reply to comment]

Comelnye spongebob kena tahan wad :)

alexa yussida said... [Reply to comment]

salam...wah salah sorg saksi kejadian di Mesir rupanya ni:)

Alhamdulillah smua dah selamat..so bila fly ke sana semula?

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Cik Yana : Bob sentiasa tersengeh je walopon kena tahan wad..hehehe..

Alexa Yussida : Begitulah kehendakNYA..

Alhamdulillah,semua selamat & dipermudahkan..
Ngah tunggu greenlight utk fly semula ke sana...:)

Doa2kan la Egypt kembali aman ye..;)

cinonex coreyan said... [Reply to comment]

cinonex suke datng bace entry dekat sini =)

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Thanks so much cinonex...
Sekadar berkongsi cerita..

Mane yg baik amek laa...
Yg xok tuu...tegur2 la kite ye..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...