Thursday, 8 July 2010

HePi HoLiDaY...HiP HiP HoOoRaYy...


Alhamdulillah 'ala kulli hal wan ni'mah...

Alhamdulillah,selesai sudah exam fasa 2 09/10...
Mudah2an tahun ni Nana & sahabat2 medapat natijah yang terbaek....amiin...

Alhamdulillah,diberi peluang lagi untuk pulang bercuti ke tanah air terchenta selepas hampir 2 tahun xbalik Mesia, rasenye mcm2 dah berubah, bertambah & wateverlah...

InsyaALLAH, 14/07/2010 I will fly to Malaysia by Qatar Airways ...
Doakan ye permusafiran Nana nanti dipermudahkan & berjalan dgn lancar....=)

Xsabarnyee nak jmpe family n warga2 malaysia tp sedih jugak untuk tinggalkan bumi Mesir ni,kwn2 & my cayang ucuk dakmok "TUAH"..I will miss u soooo much TUAH..huhuhuhu....
InsyaALLAH, mengikut perancangan nana akan terbang semula ke Mesir after Raye Eidul Adha...Mudah2an dipermudahkan segala urusan jugaa...=)

Ok laa...xperlu merepek kerepek panjang2 lagi...
"Selamat berholiday kpd mereka2 yg akan,sedang mahupun telah berholiday dimana jua anda berada..."



Pesanan penaja >> khas untuk diri sendiri....
Mudah2an cuti ini dimanfaatkan dgn sebaik mungkin...hee~~~


p/s : Lia, jgn lupe jemput adik kesayanganmu ni kat epot ye... Mak & Bapak nantikan anakanda terchentaa...

(^_^)vv(-_^)NaNa
Comments
8 Comments

8 budak baik sudi komen:

amir said... [Reply to comment]

salam..

huhu..

enti stadi di mesir ye??

amek jurusan pe??

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

wslm..
ye..sy study kat alex..
tp bukan dokter..hee~~
amek jurusan pengajian islam..:D

Amir bakal dokter ye??
da thn bape skrg??

amir said... [Reply to comment]

inshaAllah bakal doktor..

hehe..

sekarang da tahun 3..

oh pengajian islam..

kalu di alex, usul kn kalu xslap??

:)

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

Oowh...da thn 3...so,ag 3thn la kan...skrg bercuti gak ke??

kat alex ade syariah islamiah,usuluddin & b.arab...

sy amek b.arab...:D

amir said... [Reply to comment]

a ah tgh cuti skang..

10 hb ni baru mula klas..

enti da brapa tahun di mesir ni?

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

oowhh...

sy da 4 thn daa kat mesir...huhuhu...

amir said... [Reply to comment]

oh jadinye ni tahun akhir la ni?

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

huhu...
sepatutnye tahun akhir laa...
tp sy mengulang la amir..
thn ni 3 iadah...
doakan la ye thn depan sy thn 4...
2012 tamat pengajian & bleh terbang balik mesia..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...