Tuesday, 26 May 2009

...Mari berkongsi TUAH...


Taraaaa....

"___BERTUAH AWARD 2009___"


Hehehe... Syukran jazilan AIN(http://qudwahhasanah198.blogspot.com)...
Tak sangka plak jadi diantara insan yang bertuah tuk menerima award ni...

Terima kasih daun keladi, Lain kali boleh bagi award lagi ye AIN...

Cam kelako plak... Biase tengok blog kawan2 dapat award... Skrg Nana pon dpt gak...hehehe...Tak faham gak memule pasal ape nak wat award2 kat blog... Tapi bile fikir2 semula, bagus gak dengan kewujudan award2 ni, sekurang2nya kita tahu ade gak insan2 yang sudi singgah2 n jengok2 blog kite ni lebih2 lagi blog Nana yang x seberapa ni...
Jika nak dibandingkan dengan blog2 yang lain, Blog Nana ni xsehebat manepon... Banyak kurang ade la... Xkira la dari segi posting yang selalu merepek jer,hihihi... Macam2 lagi la... Tapi ape2 pon, yang baik tu boleh la diambil dan diguna pakai, mane yang xelok tu jangan wat xnampak plak,tegur2 la boleh wat correction...hehehe.....


Marilah kite mengAWARD blogger2 yang rajin mengetuk2 jari mereka diatas keyboard komputer diorg tuu...

Nana nak bagi award ni kat jeng3x ...

"LUCKYLIA"-
Orang yang memaksa Nana join wat blog,merapu merepek kat blog, komen blog die..Itulah die...terimalah award ni...Terbaek wook...

"KAK AMIE"-Orang yang membantu Nana upgrade blog ni... Kasik touch up,Kasik santek lgblog Nana ni... Mekaseh Kak...

p/s: terase dihargai gak bile ape yang kite tulis ade orang sudi nak bace...hehehe..(^_^)p!s..

NaNa(^_^)v


Comments
3 Comments

3 budak baik sudi komen:

Luckylia™ said... [Reply to comment]

ermm.. terime kasih banyak2... ermmm... saya ingin memanjatkan kesyukuran ke hadrat Ilahi kerana memberi peluang kepasa saya untuk mengecapi penghargaan ini.. ermmm.. kepada mak, bapak yang banyak memberi sokongan, dorongan juga ermmm... kewangan dan membesarkan saya dengan penoh ermmmm... kesabaran, jasa kalian takkan mampu saya balas.. hanya ucapan terima kasih yang tak terhingga untuk semuanya.. kepada abg akim boyot sekeluarga.. kak bam bebeh yang jauh di mata.. kakak2. abg2.. anak2 buahku dan kawan sekerapuan.. terima kasih daun keladi.. owhh!! lihatlah dunia!!

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

cet..ucapan mengalahkan artis...layankan je la....

Luckylia™ said... [Reply to comment]

lupe.. untuk encik 'b' yang diekhem2kan selalu.. mekaseh daun keledek juge untukmu... huhuhuuuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...