Wednesday, 8 April 2009

uC@pK@nL@h @Lh@mDuLiLL@h...

Alhamdulillah... Ade juga akhirnye line tenet ni... Baru bayar, 2 hari xde line, sabar je la ngan Ammu tenet nih... Tapi sedih laa, laptop tak sihat lagi...huhuhu... Dah 2 minggu masuk spital, tapi xde pape kabo berite pon...

Alhamdulillah sekali lagi... Selesai tugasan bahas "الإلتضاد"... Syukran jazilan wat sahabat2 yang banyak menolong terutama Kak Husna... Terubat rindu nak study same2...Rindu gak ngan Kak Long & Ain(yang dah bergelar isteri skrg)...Rindu sangat nak study same2 ngan korang... Korang pon mesti rindu ngan Nana yang noty ni...hehehe....
Alhamdulillah... Teman baru Nana selepas pemergian arwah... Welcome CICI... Mesti tertanye2 kan... Sape ek??... Ni la die CICI... Walaupon color yang same... Tapi mereka berbeza...hihihi...

Alhamdulillah, dah nak dekat seminggu die jadi teman sebilik Nana... Tapi Innalillah wat ikan Kak Nina yang sempat hidup 2 hari je...huhuhu... Sabar ye Kak Nina...
p/s: Study Nana... Exam nak dekat dah... Hafal2... Struggle... Ala tul pas ni...
NaNa(^_^)v
Comments
3 Comments

3 budak baik sudi komen:

Luckylia™ said... [Reply to comment]

hahaa!! welkam cici... mane la ko dapat idea nak bg name cenggini eh? name cam ngade2 jek.. ehehee.. kalo ko mintak pendapat mak, mesti name dia jadik "kembang" ke, "kuntum" ke.. kan? kalo aku la, aku bg name bambam jek.. hua hua huaa!!

NuNu BeBeH said... [Reply to comment]

hahahaaa...ngade2 tu ko...ni baek cam aku taw...wawawa...mak pesen lame2...ko nak lelebih plak eh...tp cici aku ni semakin sehat...ko doakan laa die trus sehat...bahgia die..hihihi..name penoh die CICI BEBEH...hahaha..

Luckylia™ said... [Reply to comment]

hahaaa!! cici bambam lg besh la wei..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...